Liity Karttakaupan sopimusasiakkaaksi

Karttakauppa tarjoaa yrityksille mahdollisuuden käyttää järjestelmää sopimusasiakkaana. Sopimusasiakkaaksi kannattaa liittyä, jos aineistoja hankintaan runsaasti tai yrityksessä ei ole mahdollista maksaa verkkokaupassa pankkitunnuksilla.
Tilaa tunnus palveluun


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Järjestelmä tallentaa syötetyt tiedot palveluun tunnistautumista ja laskutusta varten.
Tallennettuja tietoja ei luovuteta tai näytetä ulkopuolisille

Yritysasiakkaaksi voi liittyä täyttämällä oheisessa lomakkeessa mainitut kohdat. Tarkastamme yrityksen tiedot ja asiakkuuden hyväksymisen jälkeen järjestelmä lähettää annettuun sähköpostiin tilin aktivointilinkin, jonka kautta voidaan määrittää tilin salasana. Salasanan voi muuttaa itse myöhemmin. Käyttäjätunnuksena toimii annettu sähköpostiosoite.

Järjestelmässä on myös mahdollista ohjata lasku suoraan sopimusasiakkaan omalle asiakkaalle, mikäli asiakkaan kanssa on näin sovittu. Sopimusasiakkaan Karttakaupassa tekemät ostokset laskutetaan erillisellä laskulla määräajoin. Jokaisesta ostoksesta laaditaan ostostapahtuman yhteydessä tilausluettelo, josta ilmenevät ostettujen tuotteiden lisäksi yrityksen viitetietoina ilmoittamat projekti- ja muut vastaavat tiedot.

Pyrimme käsittelemään asiakkuuspyynnöt mahdollisimman nopeasti ja viimeistään kahden työpäivän aikana.

Yleiset laskutusehdot:
Laskutuksessa sovelletaan kaupungin taloudenhoitoa koskevia määräyksiä ja ohjeita. Laskun maksuaika on 21 päivää. Jos maksu maksetaan eräpäivän jälkeen, peritään viivästysajalta korkolain mukainen viivästyskorko ja viivästysmaksu vahvistetun määrän ja perusteiden mukaisena. Viivästyskorko peritään saamisen alkuperäisestä eräpäivästä alkaen. Lasku siirretään Svea Perintä Oy:n maksumuistutuspalveluun, kun laskun erääntymisestä on kulunut 14 päivää.

Maksun viivästyessä palvelun käyttö voidaan keskeyttää.
Mikäli lasku ostoksesta lähetetään muulle kuin sopimusasiakkaalle, vastuu maksamattomasta laskusta on kuitenkin aina sopimusasiakkaalla.

Tilaamalla tunnukset palveluun asiakas hyväksyy nämä ehdot.